Details maken groot verschil bij renovatie

De renovatie van kunstgras, een natuurgrasveld, een atletiekbaan of een complete sportaccommodatie is een vak apart. De details zijn zeer bepalend voor de kwaliteit van het eindresultaat. Met onze cultuurtechnische kennis en ervaring is Middelkoop Advies hiervoor uw betrouwbare partner.

Renovatie van sportvelden moet ervoor zorgen dat sportaccommodaties weer voldoen aan de (veranderende) eisen van gebruikers en sportbonden, zoals NOC*NSF. Voor succesvolle renovatie maken details een groot verschil. Bijvoorbeeld de keuze voor het juiste type zand als ondergrond (met de juiste diameter van de zandkorrel). In de visie van ons adviesbureau moet vooral de ‘keten van details’ kloppen.

Uw renovatieadvies of renovatieplan wordt door Middelkoop Advies altijd gebaseerd op uitgebreid vooronderzoek. Zo krijgt u een cultuurtechnisch goed doordacht renovatieplan. Daarbij kunnen onze specialisten u uitgebreid adviseren over de voor- en nadelen van natuurgrasvelden en de diverse kunstgrasconstructies en infill-materialen.


Jacques van Middelkoop Stel uw vraag