Over Middelkoop Advies - Advies- en ingenieursbureau

Advies- en ingenieursbureau Middelkoop Advies is gespecialiseerd in advies, ontwerp en bouwbegeleiding voor sportaccommodaties, civiele techniek en groenvoorzieningen. Advies en ontwerp voor sportvelden en sportaccommodaties is ons grootste werkterrein. Sportaccommodaties hebben een belangrijke maatschappelijke functie en door hun oppervlakte is efficiënt gebruik en beheer essentieel. Middelkoop Advies zorgt voor kwalitatief hoogwaardig ontwerp en begeleiding van realisatie, renovatie, beheer en onderhoud.

Compleet project of onderdelen

Middelkoop Advies helpt opdrachtgevers bij de ontwikkeling en realisatie van goed doordachte sportvoorzieningen. Van klein tot groot! Wij hebben alle specialismen in huis voor het volledige ontwikkel- en realisatietraject. Ook kunnen wij onderdelen verzorgen: van capaciteitsberekening, bouwbestek, aanbesteding en ecologisch onderzoek tot advies over haalbaarheid, kunstgras of bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe lichtinstallatie.

Passie, kwaliteit en betrouwbaarheid

Als veelzijdig ingenieursbureau fungeert Middelkoop Advies voor gemeenten, sportverenigingen, beheerstichtingen, adviesbureaus en aannemers als adviseur, ontwerper, proces- en bouwbegeleider. Onze specialisten hebben ervaring opgedaan door te werken bij overheden en aannemers. Zij kunnen alle partijen daardoor optimaal verbinden.
Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Wij werken bovendien altijd vanuit passie voor ons vak. Met de eindgebruikers op ons netvlies: sporters, exploitant(en) en beheerder(s). Voor hen moet alles kloppen: visueel, financieel en uiteraard bij het gebruik.

Onafhankelijk advies

Doordat ons adviesbureau niet afhankelijk is van andere marktpartijen, krijgt u altijd onafhankelijk advies. Zo helpt Middelkoop Advies opdrachtgevers de beste, objectieve keuzes te maken voor de realisatie en renovatie van sportvoorzieningen. Het advies- en ingenieursbureau is in 2008 opgericht door Jacques van Middelkoop. Hij studeerde cultuurtechniek en werkte daarna bij zowel overheden als aannemers. Als deskundige op het gebied van sportaccommodaties is Jacques van Middelkoop tevens arbiter bij de Raad van Arbitrage.


Jacques van Middelkoop Stel uw vraag