Omschrijving

Het kunstgrasveld van RKSV Brakkenstein was volledig opgespeeld en nodig aan renovatie toe. Voor de renovatie van dit kunstgras voetbalveld heeft Middelkoop Advies, in samenspraak met de verenigingen en de gemeente, een functioneel programma van eisen opgesteld. Na goedkeuring van alle betrokken partijen is dit plan uitgewerkt tot een technisch ontwerp.

Ter voorbereiding is het veld nauwkeurig ingemeten door onze landmeters en hebben we onderzoek gedaan naar de herbruikbaarheid van de bestaande constructie. Om dit werk goed te kunnen aanbesteden hebben wij een RAW-bestek gemaakt inclusief de nodige technische tekeningen. Samen met het inkoopbureau van de gemeente Nijmegen hebben we het aanbestedingstraject doorlopen en een geschikte aannemer geselecteerd.

De uitvoeringsbegeleiding heeft Middelkoop Advies samen met de gemeente Nijmegen verzorgt. Namens de gemeente hebben wij de directievoering geregeld en voor het dagelijks toezicht was een opzichter van de gemeente verantwoordelijk. Deze samenwerking heeft er aan bijgedragen dat het gehele project binnen de aanneemsom en op tijd is gerealiseerd.

Fotoalbum

Klik op de foto om deze te vergroten.


Jacques van Middelkoop Stel uw vraag