Gemeente Capelle aan den Ijssel

Omschrijving

Gemeente Capelle aan den IJssel heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de herschikking van de sportaccommodaties. Een van de sportparken die de afgelopen jaren volledig is heringericht is sportpark Couwenhoek. Dit sportpark is de thuisbasis voor voetbalvereniging CVV Zwervers.

De herindeling van deze sportaccommodatie heeft in totaal vijf jaar in beslag genomen. Tijdens dit traject is in 2011 een eerste kunstgrasveld aangelegd. In het jaar 2013 is het toekomstige hoofdveld aangelegd. Vervolgens is er een volledig nieuw clubhuis gebouwd. In de laatste fase zijn twee natuurgras wedstrijdvelden aangelegd die in het seizoen 2015-2016 voor het eerst worden gebruikt. Hiermee is de herindeling van sportpark Couwenhoek volledig afgerond.

Voor deze herindeling heeft Middelkoop Advies het technisch ontwerp gemaakt. Naast de bestekvoorbereiding hebben wij de gemeente ondersteund bij de uitvoering. De uitvoeringsbegeleiding van de verschillende fasen heeft Middelkoop Advies, namens de gemeente, volledig geregeld. Alle afzonderlijke deelprojecten zijn binnen de gestelde termijn en binnen de aanneemsom gerealiseerd.

Fotoalbum

Klik op de foto om deze te vergroten.


Jacques van Middelkoop Stel uw vraag