Omschrijving

Aan de Plantage Parklaan, in het centrum van Amsterdam, ligt sportpark Parschouwburg. Deze locatie bevindt zich in het oostelijke centrumdeel en sluit aan op het Wertheimpark. Dit sportpark is in gebruik door korfbalvereniging Swift en tennisvereniging PST. Vooruitlopend op een herinrichting van het park wordt het bestaande kunstgrasveld gerenoveerd, vergroot en verplaatst.

De gemeente Amsterdam heeft Middelkoop Advies ingeschakeld bij de voorbereiding van dit project. Bij dit project verzorgen wij de technische uitwerking van het plan en ondersteunen de opdrachtgever in de communicatie met de gebruikers. Daarnaast adviseren wij de gemeente over de gebruiksmogelijkheden van het veld en maken een ontwerp dat voorziet in de sporttechnische eisen van zowel korfbal als tennis. Het verkrijgen van de benodigde vergunningen is onderdeel van de opdracht.

Nadat het ontwerp definitief is vastgesteld wordt een bestek opgesteld volgens de RAW-systematiek inclusief bijbehorende technische tekeningen.

Fotoalbum

Klik op de foto om deze te vergroten.


Jacques van Middelkoop Stel uw vraag