Deventer hockey vereniging

De Deventer Hockey Vereniging heeft Middelkoop Advies ondersteuning gevraagd bij de aanleg van twee waterkunstgras hockeyvelden.

"De Deventer Hockey Vereniging is opgericht op 18 november 1913 en is één van de oudste hockeyverenigingen in ons land. Sinds 1995 is zij gehuisvest op het sportcomplex "De Achterhoek" in Colmschate-Noord, naast de Koninklijke UD. Hier beschikt DHV over een clubhuis met kleedaccommodatie, beheerd door de gemeente Deventer, en over vier kunstgrasvelden in eigen beheer. De Deventer Hockey Vereniging telt momenteel meer dan duizend leden."

De vereniging had de wens om twee bestaande zandkunstgras hockeyvelden om te bouwen tot volwaardige waterkunstgras hockeyvelden, compleet met hekwerken, inrichting- en beregening. Wij hebben voor dit project onderzoek gedaan naar de opbouw van de bestaande velden en vastgesteld of de constructie geschikt was voor de toekomst. Voor de herinrichting van de velden is een gedetailleerd technisch plan gemaakt en uitgewerkt in technische tekeningen.

Voor de aanbesteding hebben wij de offerte aanvragen, aanbestedingsdocumenten- en de aannemingsovereenkomsten opgesteld. Wij hebben het volledige uitvoeringstraject begeleid namens de vereniging door de directievoering en het dagelijkse toezicht voor onze rekening te nemen. Het gehele project is binnen de gestelde termijn en binnen budget tot stand gekomen tot volle tevredenheid van de vereniging. Inmiddels speelt DHV alweer een seizoen op deze twee hockeyvelden.

Fotoalbum

Klik op de foto om deze te vergroten.


Jacques van Middelkoop Stel uw vraag